From the Archives: Spröd Bulletin – Crunchy Newsletter (only in Danish) (by Yebo 23. September 2011)

GRATIS WHOMADEWHO TRACK FRA DET NYE ALBUM MED THE TREMOLO BEER GUT
– det’ megafugginsweet det track, dær

LYT PÅ THOMAS TROELSEN REMIX AF AOQ OG VIND KONCERTBILLETTER
– or else…

Hey alle spröde folk. Vi har lige en lille hurtig bulletin til jer her før weekenden. Skal nok gøre det (lidt) kort, men læs det nu, det er fuld af gratis guf til jer kære læsere. Dyrk!

GRATIS WHOMADEWHO TRACK FRA DET NYE ALBUM MED THE TREMOLO BEER GUT Som nævnt i sidste bulletin er ”Under the Covers With The Tremolo Beer Gut” lige om hjørnet. Albummet indeholder 17 coversange indspillet mellem 1998 og 2011, hvoraf 5 er spritnye versioner af numre af Tom Waits, Depeche Mode, Lalo Schifrin, Johnnies Sykel og WhoMadeWho. Sidstnævnte cover bliver givet væk fra bandets softpornografiske men dog smagfulde hjemmeside. Tryk løs på nedenstående single cover for at læse mere og blive guidet til den forjættede mp3!

Singlen er snart tilgængeligt på iTunes – hvis man af en eller anden crazy grund har lyst til at betale for den… Snup den bare gratis. It’s on the house. Og tak til de spröde drenge fra WhoMadeWho for at være friske på at give den bort og bare være all round good guys i det hele taget.
”Under the Covers With…” er ude på 180 gram vinyl (inkl. Gratis download koder) og CD den 10. oktober.

LYT PÅ THOMAS TROELSEN REMIX AF AOQ OG VIND KONCERTBILLETTER Så er det i morgen at Apparat Organ Quartet lander i København med 2 tons synthesizers og en bongotromme. Halvdelen af Crunchy HQ er nede i Hamburg og se dem spille på Reeperbahn Festival i aften, men resten af os varmer allerede nu op til Vega-koncerten som altså løber af stablen i morgen. Som opvarmning spiller i øvrigt vores gode venner fra Twice the Zorro – sørg lige for at se dem før din hipsternabo, de bliver mega! Mand (m/K) hvor bliver det fedt. Har du ikke allerede sikret dig en billet, så kan du her på knalderebet vinde 2 stks ved at deltage i vores spröde fredags-quizzzz.

Quizzzzen har at gøre med det fine fine remix som vores gamle superhelt Thomas Tryllesen har lavet til AOQ, og som udkom i denne uge. Thomas har vendt vrangen ud op den aktuelle single ”123 Forever” på fineste vis og synger og spiller selv til den store uldmedalje på tracket. Man kan nyde det i skidefulde drag ved at trykke på nedenstående billede.

Når man så har hørt det, så har man alle forudsætninger for at svare på følgende spørgsmål: ”Hvornår hører man første gang stortrommen i remixet?” – vi kan hjælpe: det er lige efter Thomas skriger sine lunger ud. Send dit svar til sanne@crunchy.dk – de første to der svarer rigtigt (+/- 1 sekund) får gæstelistepladser.

Vi ses!

RAUNCHY HOG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s