From the Archives: Spröd Bulletin – The Crunchy Frog newsletter (in Danish only – sorry) (by Yebo 15. February 2011)

POWERSOLO: BUZZ HUMAN! JUBILÆUM OVER HELE LINIEN
– nyt album på gaden næste uge – release party på torsdag!

THEE ATTICS PÅ DAVID FRICKES TOP 10 FOR 2010
– endelig inde på radaren

LARRRS ANSI ENDO FLIGHT ER EN FRANSK HOT DOG
– se dem på fransk tv og live fra de franske festivals

MEGAMONSTERMALLEREN PÅ TURNE MED MARYBELL KATASTROPHY
– remixes fra Jenny Wilson, Reptile & Retard og mange andre på vej

CRUNCHY.DK ER BLEVEN EN BLOG
– fagre gaddamn nye verden

Mjeeeeello! Så er vi tilbage på fuld damp. Det er snart også længe siden, så det er på høje tid at smide om os med infotainment, som var det perler for de dejlige svin I er. Hvad? Kaldte vi jer lige for nogle svin? Dejlige svin? Hvad fanden er det? Omvendt dyrepsykologi? Og hvad med de perler? Er det panserbasseslang eller gammel dansk? Hvad fanden bilder vi os ind? Der er kun en måde at finde ud af det på…. læs strax Spröd Bulletin fra ende til anden!

Gør!

POWERSOLO: BUZZ HUMAN! JUBILÆUM OVER HELE LINIEN Det er med slet skjult stolthed og blærerøvsagtig attitude at vi kan annoncere, at PowerSolo fejrer deres 10 års jubilæum som band med deres 4. studiealbum for Crunchy Frog – hvilket faktisk gør dem til det mest sejlivede band på den Spröde Frø. Og hvis man tæller “Himmerland”-soundtracket med, og det gør man, er det faktisk 5 (tjek det i øvrigt ud, det er et helt album med supergroovy muzak og et par glemte hits).

Og hvad har PeberSoen så i sækken til os i denne omgang? Ja, det er som sædvanligt ikke det sædvanlige. PowerSolo er et band der skriver sine egne regler og går sine egne veje, og med “Buzz Human” udvider de igen deres muskalske palette. Du vil finde masser af velkendte fixpunkter for bandet såsom The Cramps og god gammeldags rock og rul, men også spoken word, poetisk syrerock, dronende fuzz, gæsteoptrædener af Celina Ozymandias og Joachim Leksell fra svenske Dipper – og distortiontuba! Mange vil nok sige at dette er PowerSolos mest “seriøse” album til dato, men det er bestemt hverken kedeligt eller ufarligt. Samtidigt med at sangskrivningen er blevet mere fokuseret er BUZZ HUMAN også de skindetynde brødres tilbagevenden til samarbejdet med producerteamet Jesper Reginal og The Great Nalna fra The Tremolo Beer Gut og en mere sprælsk tilgang til studiearbejdet med soniske krydderier som marimba, zither, slideviolin, den førnævnte tuba og masser af dejlige damer.

Lyder det godt? Ja det lyder fortræffeligt! Hør den første single “I Love you But i Hate You” og den nærmest skræmmende “Teach You Fun” på PowerSolos Myspace (tryk på coveret herunder).

BUZZ HUMAN er på gaden på mandag den 14. februar 2011. Både som 180 grams vinyl (inkl. downloadkode), CD og mpeg3. Du har dog 2 måder hvorpå du kan anskaffe den tidligere:

1) gå til Vibrashop.com og forudbestil den, så bliver den afsendt på torsdag. Tryk her for vinylen og her for CD. Og hvis du vil have den så’n ræjn digitaaalt (som det hedder i bandet), så tjek dette link.

2) kom til releasefest på torsdag på Bakken i København (den i Kødbyen – ikke den i Dyrehaven). Tuborg byder på en stribe gratis bajrum fra kl 21.00 og så spiller PowerSolo for første gang i verdesnhistorien med deres nye backingband, som efter sigende tæller både Manoj Ramalamadingdas, Jakob fra Cola Freaks og andre oldschools. Tilsidst DJes der i vilden sky under ledelse af Jean-Luc Gâteau fra Big Oil Recording Comapany og Yebo her fra Crunchy Dawg. Be there!

Tryk på flyeren for at gå til Facebook-event for festen!

THEE ATTACKS PÅ DAVID FRICKES TOP 10 FOR 2010 Ja, det har jo ikke været nogen hemmelighed her på Spröd Bulletin, at Thee Attacks har oplevet en del medvind på den amerikanske musiksprøjte Rolling Stone Magazine. Det er heller ingen hemmelighed at David Fricke har givet debut’en “That’s Mister Attack To You” en god medfart i samme blad. Men det VAR gået de fleste næser forbi, at han inkluderede Thee Attacks på sin liste over de bedste plader fra 2010, som var gået under radaren i den amerikanske bevisthed. Til vores eget forsvar skal det siges, at denne liste blev publiceret på lillejuleaften (NYC time). Crunchy Frog HQ er jo som alle ved fuldt bemandet døgnet rundt, vi sover aldrig, er aldrig syge, har ingen religion eller trang til ferie… men OK, juleaften sidder vi måske ikke lige og læser google alerts… så – ja – vi missede den. Vi skammer os. Tilgiv os. Og trøst jer med, at en måneds tid senere dæmrede det, og så røg det lige lukt ud i en masse elektroniske medier. For det er sguda rimeligt optursagtigt. Hvis du ikke har læst artiklen endnu, så klik på billedet herunder.

Hvis du var for doven til at klikke på billedet, så skal du stadig ikke gå glip af noget, så læs bare her dit læs.

“Thee Attacks, That’s Mister Attack to You (Crunchy Frog)
One of my two favorite Danish records this year was made by four guys who missed the first beat boom by about 45 years but made up for it with this furious delight, blatantly inspired by the mid-Sixties Who and Kinks but delivered with modern enthusiasm, in smart original writing. Ancient history done right, right now.”

Mr. Fricke og hans medamerikanere kan i øvrigt opleve Thee Attacks når de hånd i hånd på to rækker drager over Atlanten sammen med Lars and The Hands of Light for at spille på SXSW i Austin, Texas og et par showcases i New York. Meget mere om dette snart.

LARRRS ANSI ENDO FLIGHT ER EN FRANSK HOT DOG Ja, altså lige som i en hot dawg i Frankrig – ikke et hul med sovs og pølse i.

Vi nævnte i sidste Bulletin, at Lars skulle til Frankrig og spille festivaler og ikke mindst optræde på det respekterede TV show “Taratata”. Det gjorde de i særdeles fin stil og for en uges tid siden blev resultatet så vist på fransk national TV. Og på nettet florerer det sørme også.

Klik her og følg links til både live-performance af "Me Me Me" og interview med Larrrs.

Som led i samme turné optrådte bandet både på Transmusicalles-festivalen til stor kritisk applaus og på Generiq-festivalen (2 gange) hvorfra følgende klip viser, at Line i Lommen bestemt ikke står tilbage for brormand:

"Multicolored" live på Generiq

Jele koncerten fra Transmusicalles blev optaget og udsendt af den tyske ARTE-kanal. Se her:

"Stranger To the Sea" live på Transmusicalles ... og resten af numrene hvis du klikker på dem

Næste eventyr for LaTHoL er som nys afsløret en tur til USA for at fyre op under New Yorks spillesteder og ikke mindst South by Southwest-festivalen i Texas. Yeeee-haw!

MEGAMONSTERMALLEREN PÅ TURNE MED MARYBELL KATASTROPHY Hvis du ikke allerede har været ude og oplever den himmelske symbiose som udgøres af Marybell Katastrophy og The Malpractice – live, så er det ederhugma ud af starthullerne folkens. Der er jo et vist overlap af personel mellem disse to yderst kompetente bands eftersom Q spiller trommer for både Marie, og Marie bæller et katterøvstrofæ på scenen med Johannes Gammelsmølf i The Malpractice. Det er så smukt at man må fælde en tåre både i truss og på kind. Hele banden fra Crunchy HQ var ude og heppe da de to bands i den forløbne weekend gæstede Storkøbenhavn, og det var intet mindre end fanatisk! Der er lige et par gigs tilbage på denne del af verdensturnéen. B there, det bli’r årsome doods.

100211 Posten, Odense
110211 Voxhall, Awehus
120211 Stud.huset, Awelborg

Klik for at se Tur Tisseren på Facebook-video

Next up for Malpractice bliver en lille udgivelse af en lækker buket remixes som vi lige nu er ved at plukke. Blandt remixerne finder vi ikke mindst Johanneses kumpaner Marie Højlund og Morten Riis, men også den elektriske soulteknosensation, Reptile and Retard, indiekejserinden Jenny Wilson og forhåbenlig et par styx til. Der er ingen fast release dato, men inden længe begynder remixene at sive til diverse blogs og Awehipster-DJs. Hold ørerne åbne assholes!

CRUNCHY.DK ER BLEVEN EN BLOG Jotak, vi har ikke siddet de 10 milliarder læserbreve til Spröd-redaktionen overhørige (i mere end 5-6 år). Den gamle crunchy.dk var ved at blive en kende støvet. Tilbage da mormor var knægt var den all the rave, men de sidste par år har vi igen og igen fået på hattepulen over dens web 0.5-agtighed. Derfor lancerede vi for et års tid siden THE CRUNCHY FROG BLOG, som kørte sideløbende med den gode gamle – i hvert fald gamle – hjemmeside. Her et år efter, har bloggen nu overtaget forsiden, så flowet af info, billeder og film gerne skulle være lidt bedre i takt med det dynamiske, sprudlende og totalt oppe på beatet label som vi gerne vil bilde jer ind at vi er. Alle de gode diskografiske og informationstunge elementer er der dog stadig plads til. De er lagt på nogle sider – “pages”, kalder vi dem – som man let og hurtigt kan klikke ind på, for at søge mere dybdegående sprödme.

DO IT!

Og DERFOR er der nu igen en grund til, at du har crunchy.dk som din homepage og tjekker den konstant. Den bliver faktisk opdateret af og til, og der er høje ambitioner om at få en hel del nye funktionaliteter lagt ind inden der går endnu et år, og nej, du er hverken et svin eller en perle. Du er vores bedste ven forever. Crunchy Frog ælsker slutbrugeren. Så køb vores shit. Det er da det allerallermindste du kan gøre.

Ka-ching!

CRUNCHY HOG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s