From the Archives: Spröd Bulletin Newsletter (in Danish only, sorry, but you can still click the linx!) (by Yebo 6. April 2010)

NY VIDEO OG 12-TOMMER FRA LARS AND THE HANDS OF LIGHT
– Lars og hans søster synger så hænderne ryster – på alverdens DJs!

FUCK THE BEATLES. FUCK MICHAEL JACKSON. HERE ARE THEE ATTACKS
– That’s MISTER Attack To You!

POWERSALAUD I DIPLOMATISK SKANDALE! SKABER RAVAGE OG OPTUR I USANUS
– skriver turné-roman og lægger musik til både vampyrer og japserøser

KORT MEN SPRÖDT
– det nyeste af det korte

Godtfolk – og skidtfolk med. Det er alt for længe siden at vi har tudet jeres ærede ører fulde med den spröde propaganda, men nu skal det være. Inden der går totalt påskebryg og solæg i den, må vi lige ud med lidt af alle de gode tidender, som vi har samlet sammen siden sidst. Det er grangiveligt kyllerylleralleri!

NY VIDEO OG 12-TOMMER FRA LARS AND THE HANDS OF LIGHT Der er gang i den for Lars and The Hands of Light. Efter udsendelsen af debut-albummet, “The Looking Glass”, den 27. januar har bandet turneret Danmark tyndt for en stor of voksende fanskare. På den fordums hjemmebane i Thisted sprængte de endda publikumsrekorden på spillestedet. Ikk’ så towligt endda. Folk som kom ud til koncerterne fik også et forspring på at erhverve sig den nye 12-tommer vinyl udgivelse fra bandet. Det drejer sig om hittet “Me Me Me” samt 3 remixes. Da vi samledes i Crunchy Frog Head Quarters rummelige high tech mødelokaler over pindemadder og årgangsvin for at brainstorme over mulige remixere, kom der med det samme to navne på bordet. Anders Trentemøller og Laid Back.

Trentemøller er som alle ved ca. den hotteste remixer lige nu, og måske den mest verdensberømte übertrendsættende megahypester derude lige nu. Heldigvis er han også en kunstner med smag og integritet. Og så er han flinkere end flink. Men da han er en efterspurgt herre, og sikkert kan kræve titusindvis af eurodollars for sine ydelser, regnede vi nok med at få et flinkt og smagfuldt afslag. Men næ! Hurra! Manden viste sig at være fan af singlen i forvejen, og sagde straks ja til at lave et remix. Og resultatet er fremragende. Et virkeligt godt alternativt bud på sangen, der uden at gøre vold på den (som så mange remixes desværre gør), genfortolker den og giver den nyt liv.

Laid Back behøver ikke nærmere introduktion. Vi talte om hvor cool det ville være at få dem til at remixe sangen, men var i tvivl om de egentlig gjorde den slags. Vi skrev til dem og det viste sig at de faktisk ikke havde lavet remixes før som sådan, men da gerne ville give det et skud. Talk about dumb luck… Vores to første valg sagde begge ja. Og D’Herrer Guldberg og Stahl viste sig med dette mix at være naturtalenter. Med deres umiskendelige fingeraftryk, tung bas, groovy rytmer – og endda et par dybe trademark John Guldberg sangstrofer lagt ind – viste mestrene bag klubklassikeren, “White Horse”, at de er fuldt på omgangshøjde med alle de gode hot shot mixere, som de selv har inspireret.

Det tredje mix på pladen er lavet af Money Your Love. Det er naturligvis Lars i Lommens eget gamle band, som stod bag hittet For Kristoffer og bl.a. det meget vellykkede remix af I Got You On Tapes “Somersault”. Sammen med sin gamle partner in crime, Kim LAS, smed Lalli lige et ton nye idéer ned over sit eget track og kom ud med et groovy mix, som perfekt komplementerer Trentemøller og Laid Backs.
“Me Me Me”-12’eren er udkommet og bør stå hos din lokale pladepusher allerede. Ellers kan den bestilles på Vibrashop.com eller downloades digitalt, bl.a. hos iTunes eller Klicktrack.

Reaktionerne både inden og uden for Danmarks grænser har været ganske suveræne. Det respekterede first mover radioshow “Morning Becomes Eclectic” (kendt for at egenhændigt breake “Loser” med Beck og skabe hans karriere) på Los Angeles stationen KCRW spiller både “Me Me Me” og “Hey My Love, Hey Love!”, og her i Europa har vi i forbindelse med udsendingen af “The Looking Glass” i Tyskland og Benelux (udkom i fredags) fået fantastisk feedback både på førstesinglen “Me Me Me” og de 3 remixes. En så fremtrædende herre i club-milieu’et som Laurent Garnier skrev f.eks. tilbage, at han faktisk foretrak originaltracket frem for de ellers fine remixes, og vil spille sangen live og på radio. Det er jo noget som nok skal give lidt hype i lommen.

I forbindelse med de europæiske nylige releases spiller LaTHoL en 3-ugers turné der bringer dem fra Holland over Belgien og Tyskland og ender på SPOT Festivalen 2010 i Århus. Som opvarmning for denne turné spiller LaTHoL et gratis gig i København. Tid og sted oplyses snarligt af de sædvanlige kanaler. Efter SPOT står den på festival herhjemme samt flere gigs i udlandet. Det bliver et travlt år for Lalli og han gæve svende. Se turplan og lur det hemmelige gratis show på LaTHoLs Myspace.

Herhjemme er vi jo som mange ved på 3. single. “Multicolored” er playlistet både på P3 og 4… måske endda 5, og en duet mellem Lars og Line Vognstrup. Ingen tvivl om at Line er en stjerne i svøb. Det vidner den spritnye musikvideo til nummeret også om. Den er instrueret af vidunderbarnet Niki Vraaaaaaast-Thomsen. At se den er at elske den:

FUCK THE BEATLES. FUCK MICHAEL JACKSON. HERE ARE THEE ATTACKS Så er der ikke lang tid tilbage. A-dag! De skingrende benhårde pigtrådsrockere fra drenge-bandet Thee Attacks udkommer den 12. april med debut-skiven “That’s Mister Attack To You”. 180 gram high street vinyl indbundet i et gatefold cover lavet af det pureste fake guld.

Albummet (og også CD-versionen) kan forudbestilles falerede nu på Vibrashop. Du kan lytte på et par enkelte smagsprøver på Thee Attacks’ Myspace eller også bare se den spændstige video optaget på Gøglerbåden i Aalborg 2. juledag med de allerondeste tømmermænd i mands minde. Se Jonas Bangs fotoreportage fra optagelserne (klik på billedet):

… og se instruktør Snorre “Satisfaction” Ruhes fine video her:

Ach du fuggin Lieber! Hvis de kan spille (eller bare lade som om de spiller) med sådan en energi med tømmermænd, tænk så bare hvad de kan udrette med heroinabstinenser?

Dette kan du faktisk se ved selvsyn, når vi holder mæmpekæssig releasefest sammen med CPH:PIX i Pumpehuset i København torsdag den 15. april. Sponsorlæsk fra Ølfabrikken og Jameson. Kendisser og trendisser. Rock møder flicks – og du møder nogle chicks. Thee Attacks spiller livligere end live. Dørene åbner kl. 21.00 og Attacks angriber nok en times tid senere. Derefter DJs vil være bandet og deres pals af den fineste pedigree.

Fri entré. Vi gentager: Fri entré!

Bandet vil være i topform da de kort tid før samles fra alle 4 verdenshjørner (Ritchie Attack har turneret med PowerSolo i USA – se nedenfor – og Jimmy Attack har trottet globen med sin hjærtenskær i månedsvis) for at nedlægge en stribe af efterskoler på ROSAs efterskoleturne. Der er også en mere traditionel DK-turné under udarbejdelse. Se turplanen på Thee Attacks’ Myspace.

POWERSALAUD I DIPLOMATISK SKANDALE! SKABER RAVAGE OG OPTUR I USANUS I USA er det lige nu nærmest umuligt ikke at støde på PowerSolo hvis man åbner for sit TV. Og det gør man, for man er i USA og alt andet ville være uamerikansk og betyde terroristerne har vundet. Sagen er nemlig den at PowerSolo-sangen “Baby, You Ain’t Lookin’ Right” lige nu hærger stort set samtlige kanaler stort set hele tiden i en Honda-reklame. Og hvis ikke PaukeSælens musik kan overbevise dig om at du bliver mere lykkelig i en japanøjserøse, så er der intet der vil. Og ikke nok med det. Det ekstremt populære HBO-vampyr-show True Blood, som faktisk tidligere har benyttet selv samme sang, har endnu engang kastet deres kærlighed på bandet. Denne gang er det sangen “Good Behaviour” som står for tur, og som pryder soundtracket til et aktuelt afsnit. Ka-chiiiiing!

Men selv de amerikanere som er totalt uamerikanske løber en stor risiko for at støde på de Skindetynde Brødre og deres tro væbner Ritchie Attack (That’s Mister Attack To You!), eftersom ÅgerOle mens vi skriver og læser (hvis du læser din Bulletin mens den stadig er spröd!) er på en god gammeldaws liveturné i USA, hvor de supporter deres seneste album, BLOODSKINBONES, som udkommer derovread på det berygtede og frygtede Long Live Crime Records i næste måned. Denne turné har afstedkommet megen gråd, tænders gnidsel, en fyret booking agent og en større international diplomatisk skandale. Og når vi skriver større mener vi… mindre. Eller OK: ingen egentlig skandale, men måske bare lidt furore. De ellers flinke, tykke mennesker på USAs ambassade her i Kongens København havde frækt og tankeløst forhalet PowerSolos visa i så lang tid, at bandet måtte aflyse hele den første såkaldte Westcoast-del af deres USA-turné, og så straks gå i gang med at booke den igen (mere om dette senere)… men EFTER de så havde spillet den anden del – som så blev den første del – nemlig fra New York og ned ad østkysten og så hårdt til højre og ind og spille 2 gigs på den store SXSW-festival i Austin, Texas. Lyder det forvirrende? Prøv så lige at være PowerSolo. De er skrupforvirrede i forvejen. Og 2-dimensionelle. Og på hash.

Nåm, som sædvanligt i tilfældet PeberSilo lykkedes det at kanalisere deres væmmelse og foragt for det amerikanske bureaukrati ud i nogle hæsblæsende livekoncerter. Spröd Bulletins udsendte på PowerSolos officielle SXSW-showcase beretter om en fantastisk koncert og spandevis af ekstatiske journalister, anmeldere og mediepersonligheder. En perfekt teaser før udsendelsen af BLOODSKINBONES. Dagen efter spillede de et udendørs show, som af en fan blev foreviget og prompte proppet på YouTube. Se selv:

Efter SXSW gik turen til Las Ongeles hvor de spillede et par koncerter og nu fortsætter de nordpå ad den maleriske Highway 1. Heldige svin.

Når de en gang vender hjem vil Ritchie Attack og tour manager John Campanella udgive en hel lille bog om strabadserne. Den kommer til download på forlaget Le Zaporogue. Imidlertid kan du læse en artikel om PowerSolos oplevelse so far på Gaffa.dk og se massevis af fotos i det dertil hørende galleri (klik på billedet).

KORT MEN SPRÖDT CRUNCHY FROG SPOT EFTERFEST PÅ SWAY. Vi gentager succesen fra 09 med at holde et brag af en fest på i Århus’ svar på Zen Bar (hvis Zen Bar var et flabet spørgsmål, hvilket det muligvis er); Sway! Sidste år spillede PowerSolo og Snake and Jet op til et transvedende storsmilende publikum , og i år bliver det Thee Attacks og The Tremolo Beer Gut der står i køkkenet (ja, bogstaveligt talt… står i køkkenet og spiller). Som bekendt spiller både disse to fremragende rock and/or roll-orkestre samt Crunchys fineste popsmede i Lars and The Hands of Light på årets SPAT festival. Lars kommer nok og DJ’er, men vi har ikke spurgt ham endnu… gør det nok snart). Mere info om dette kommer halvsnart. Se lidt afslørende fotos fra sidste år HER.

NYT ALBUM MED THE TREMOLO BEER SLUT. Nyt? Ja, nej, det er jo altid ældgammelt det som Tremoladerne kommer med… men denne gang i endnu højere grad. Arbejdstitlen er “Under The Covers With The Tremolo Beer Gut”. Ad, det lyder sexuelt. Det er sikkert slet ikke meningen. Mere info kommer op mod sommer.

NY SIGNING PÅ CRUNCHY FROG er lige om hjørnet… hvem mon det bliver? Aqua? Dizzy? Soulshock? … Nej.

HEAVY TRASH KOMMER ALT FOR LANGT OM LÆNGE TIL DANMARK. Det var ederrådme også på tide. De har turneret non-stop siden vi udgav deres 3dje anmelderroste og aldeles glimrende album, Midnight Soul Serenade, i oktober 09… men først til maj bliver vejen lagt forbi Skandinavien. Det danske gig bliver i København på Musikcaféen (sammen med special guests!!!) den 16.maj. Der er kun plads til 150 toplækre mennesker, så sørg for at du er en af dem! Og Heavy Trash er i topform. Se bare her fra det Belgiske TV show, De Laatste Show, hvor de optrådte for 2 uger siden. Først et lille interview hvor Jørgen sponsor lige når at lægge BBC, Jools Holland og den fransktalende del af verden for had. Og så en kick ass version af LaVern Bakers “Bumble Bee”. Dig it:

Hav så en knasende Crrrrrunchy paaske, men husk: hvis du piller ægget er det knap så sprödt!

CRNX FRX

Husk at du kan framelde denne Spröde service og/eller tilmelde dig og dine venner ved at maile til info@crunchy.dk

… og glem aldrig http://www.crunchy.dk

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s